Files Nu Weer Blog Over ons

BLOG

Het nieuwe lease portaal

Woensdag 13 februari 2019

Financial lease is een steeds populairder begrip binnen de automotive. Er is helaas nog veel ontevredenheid binnen deze markt. Een goed en overzichtelijk portaal zag je nog zelden. Hier is sinds februari 2019 verandering in gekomen.

Voor de ondernemer

Vanuit de chaos heeft 123Lease een portaal ontwikkeld die overzicht voor de ondernemer biedt. Er wordt antwoord gegeven op allerlei vragen die de ondernemer kan hebben zoals:
Wat is financial lease?
Welke leasevorm is voordelig voor mij?
Wat zijn de fiscale voordelen voor ondernemers?

Op al deze vragen geeft het portaal van 123Lease antwoord. Ook staan zij voorop in service en kwaliteit. Service in het klantcontact, laagdrempelig en snel antwoord. Kwaliteit in het maken van scherpe voorstellen en tot het uiterste gaan voor de beste deal voor de ondernemer.

Het aanbod binnen het portaal

Dit portaal is te bereiken op 123Lease.nl. Het is een prachtig portaal geworden waar verschillende auto’s en bedrijfswagens zichtbaar zijn. Van nieuwe auto’s tot tweedehands occasions is 123lease.nl de nieuwe wind binnen de automotive. Alles is middels financial lease te bestellen, zodat de ondernemer liquiditeit binnen de onderneming houdt.

Het doel

Voor 123Lease is het een doel om de huidige branche wakker te schudden en niet het geld of de auto voorop te zetten, maar de klant. Tevens streven de makers van 123Lease er ook naar om mee te dingen om de award Website van het Jaar 2019-2020. De user experience is dan ook het belangrijkste van de website.

Ben jij benieuwd wat 123lease voor jou als ondernemer kan betekenen bekijk dan gerust de website. Een vrijblijvende offerte is zo aangevraagd!