Files Nu Weer Blog Over ons

BLOG

Leukste vrouwenbladen voor onderweg en op vakantie

Dinsdag 16 april 2019

Nog een klein poosje werken en de vakantieperiode breekt weer aan. Heerlijk, om weer met het gezin naar warmere oorden te vertrekken. Het lezen van een boek of blad is voor veel mensen dé ultieme ontspanning op vakantie's. Onderweg naar het vakantieadres, is lezen een populaire bezigheid. Wanneer je als vrouw naast de bestuurder zit, zal een boek lezen niet snel in je gedachte komen. Je bent toch wat sneller afgeleid, dan wanneer je op een strandmatje ligt.

Vrouwenbladen en magazines zijn het leesvoer wat veel vrouwen aanschaffen om een autorit te overleven. Vrouwenbladen hebben wat kortere artikelen die je in hooguit een kwartier helemaal hebt doorgelezen. Dus een mooie glossy is onderweg een heerlijk tijdverdrijf. Ga je met de auto naar Spanje of Frankrijk dan is het slim om een flink aantal vrouwenbladen aan te schaffen. Misschien is het verstandig om een proefabonnement af te sluiten. Je kunt dan, zonder dat je direct aan een jaarabonnement vast zit, genieten van een fijn vrouwenblad. Proefabonnementen zijn voor kortere tijd en geven je inzicht in bepaalde magazines en glossy's. Meestal zijn het top aanbiedingen met hoge kortingen. Kijk voor informatie via deze link.

Soorten bladen

Een vrouwenblad verschijnt doorgaans elke week. Margriet, Libelle, Flair en Viva zijn de meest gelezen tijdschriften voor vrouwen. In de zomermaanden zijn deze bladen met kortingen soms met 2 of 3 tijdschriften, in een hoesje te koop. Dat is meestal veel goedkoper en voorziet je van de juiste leesstof. Prettig, om tijdens een lange autorit je te verdiepen in zaken als mode, opvoeding, interviews en een wekelijks terugkerende column.

Een magazine is een tijdschrift wat over het algemeen maandelijks verschijnt en meer verdieping geeft in bepaalde onderwerpen. Zoals bijvoorbeeld de Automagazine is een typisch mannenblad wat alleen maar over auto's schrijft. De Quest is een populair wetenschappelijk tijdschrift. Er wordt dieper ingegaan op wetenschappelijke tests en je vindt er handige weetjes over van alles en nog wat. Een maandblad wat veel door jongeren onder de 16 jaar wordt gelezen. Het is echter ook een blad wat aantrekkelijk is voor vrouwen en mannen, om je tijdens een lange autorit in te verdiepen.

Tijdschriften die alles met gezondheid en welzijn te maken hebben worden door de meeste vrouwen erg gewaardeerd. Gezond Nu, is een maandblad wat interessante wetenswaardigheden bevat over ons lichaam en gezondheid. Ook voeding en psyche komt aan bod. Tips en adviezen om je gezonder te laten leven en diepgravende interviews zullen je inspireren en motiveren. Heb je nog meer inspiratie nodig voordat je onderweg gaat? Lees dan ook dit blog over hoe je files leuk kunt maken.

Ook het tijdschrift Santé wordt door veel vrouwen gelezen. Ook dit blad geeft veel informatie over voeding en gezondheid. Maar ook de nieuwste beautytrends, relaties en sporten voor vrouwen, zijn steeds weer terugkerende items. Een heerlijk blad om tijdens een lange autorit in weg te duiken.

Ben je geïnteresseerd in de ziel en het brein? Dan is het maandblad Psychologie misschien iets voor jou. Een fantastisch maandblad wat prachtige artikelen levert en waar je online toegang hebt op artikelen uit de webshop. Je kunt ook goedkoper meedoen aan bepaalde trainingen. Een echt blad wat je rustig moet doorlezen. Tijdens een lange autorit, heb je daar ruim de tijd voor.

Al deze bladen kunnen met een proefabonnement aangeschaft worden. Het abonnement stopt automatisch, je hoeft er verder dus niets aan te doen.

Glossy

Een glossy is een ander type tijdschrift, dan een doorsnee vrouwenblad. Deze bladen hebben een wat luxer uiterlijk en de opmaak is glanzend en glimmend. Vrouwen zijn over het algemeen dol op een glossy. De eerste Nederlandse glossy was de Elegance. Er zijn er daarna nog velen op de markt gekomen. Soms als eenmalig exemplaar, maar ook zijn er glossy's die regelmatig verschijnen. De Linda is een goed voorbeeld van een glossy die populair is en ook blijft. Ook de Vrouw, die als klein tijdschrift wekelijks bij een groot landelijk dagblad verschijnt, heeft 6 maal per jaar een uitgave van een luxe glossy. Een prettig leesbaar blad waar je alles kunt vinden over beauty, gezondheid, culinair en mode. Deze glossy ziet er luxe uit en is toch voor elke vrouw een prima aanwinst om onderweg en op vakantie in te zien.

Glossy

Ga je met de auto op vakantie en wil je alles weten over het actuele weer en de files, kijk dan voordat je op reis gaat op de filelijst van de ANWB en doe er je voordeel mee. Om je onderweg niet te vervelen is het verstandig voldoende leesplezier mee te nemen. Ben je een echte glamour vrouw? Dan is de meest actuele glossy, de Grazia echt iets voor jou. Real life verhalen worden afgewisseld met de nieuwste modetrends en entertainmentnieuws. Een heerlijk, chique blad waar je helemaal mee weg kunt dromen.

Woninginrichting, styling van het interieur of een mooie tuinaanleg. Het woonblad Seasons inspireert enorm om ook wat aan je woonstijl of tuin te doen. Goede adviezen en ideeën stimuleren je tot nadenken over je huidige woninginrichting. Tijdens luie vakantiedagen op het strand is het heerlijk om je alvast te verdiepen in de nieuwste trends op woongebied. Kijk voor een abonnement op proef, op de diverse websites over dit onderwerp.