Files Nu Weer Blog Kentekencheck Over ons

FILES

AMSTERDAM

Actuele files in Nederland:Amsterdam

Het overzicht van alle files is afkomstig van Verkeerplaza.nl. De weersinformatie is afkomstig van Buienradar.nl.

Iedere werkdag is het opnieuw erg druk in en rond Amsterdam. Files in Amsterdam zijn geen uitzondering. Op de A4, de A10 en de A1 staat het vaak stil door file. Niet alleen de snelwegen naar Amsterdam staan vaak dicht door files, maar ook het centrum van Amsterdam. Zo is er de Coentunnel waar het vaak druk is, maar ook bij Eemsbruggen en bij Hoevelaken is vaak file. Ben je van plan om van of naar Amsterdam te reizen en wil je de files vermijden? Check dan altijd de meest actuele verkeersinfo en zorg dat je onderweg niet voor verrassingen kom te staan.

Verkeersinformatie

Ga jij straks het verkeer in? Bekijk dan vooraf goed de verkeersinfo. Er staan vaak files in Nederland die vertraging op jouw route kunnen veroorzaken. Wij laten je zien welke files nu in Nederland staan, zodat je hier rekening mee kunt houden. In de interactieve kaart vind je file info. Deze verkeersinformatie is altijd actueel.

In Nederland staan files vaak op dezelfde plekken. Zo staat men op de A4 tussen Den Haag en Amsterdam vaak stil bij Zoeterwoude-Dorp en op de A20 tussen Hoek van Holland en Gouda bij Terbregseplein. Maar wil jij weten waar de actuele files staan in Nederland? Wij laten het je zien, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Drukte rond Amsterdam

Het verkeer in Nederland is vaak tijdens de spits erg druk, ook in en rond Amsterdam. De drukste tijden zijn tussen half 8 en half 9 's ochtends en tussen half 5 en half 7 's avonds. Moet je toch in die periode de weg op, check dan altijd de actuele verkeersinformatie en bekijk waar er file in Amsterdam staat. Ben je veel onderweg, zorg dat je mobiele telefoon altijd opgeladen is. Gebruik hiervoor een betrouwbare autolader om te zorgen dat je zonder problemen op je bestemming aankomt. Ben je onderweg van Amsterdam naar luchthaven Schiphol, dan is het raadzaam om ook vertrekken Schiphol live te volgen.