Files Nu Weer Blog Kentekencheck Over ons

FILES

UTRECHT


Actuele files rondom Utrecht en in Nederland:Utrecht

In de regio Utrecht zijn veel knelpunten in het verkeer te vinden. Door de centrale ligging komen vele A- en N-wegen samen in Utrecht. Zo komen de A2, de A12, de A27 en de A28 allemaal samen op rond Utrecht. Veel files vormen zich hier iedere werkdag in de spits. Zorg dat je voor vertrek van of naar Utrecht dat je de meest actuele verkeersinfo leest, zodat je de drukte in het verkeer voor kunt zijn en daarmee de files rond Utrecht kunt vermijden.

Verkeersinformatie

Ga jij straks het verkeer in? Bekijk dan vooraf goed de verkeersinfo. Er staan vaak files in Nederland die vertraging op jouw route kunnen veroorzaken. Wij laten je zien welke files nu in Nederland staan, zodat je hier rekening mee kunt houden. In de interactieve kaart vind je file info. Deze verkeersinformatie is altijd actueel.

In Nederland staan files vaak op dezelfde plekken. Zo staat men op de A4 tussen Den Haag en Amsterdam vaak stil bij Zoeterwoude-Dorp en op de A20 tussen Hoek van Holland en Gouda bij Terbregseplein. Maar wil jij weten waar de actuele files staan in Nederland? Wij laten het je zien, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Drukte rond Utrecht

Het verkeer in Nederland is vaak tijdens de spits erg druk, ook in en rond Utrecht. De druktste tijden zijn tussen half 8 en half 9 's ochtends en tussen half 5 en half 7 's avonds. Moet je toch in die periode de weg op, check dan altijd de actuele verkeersinformatie en bekijk waar er file staat.