Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Een krachtig hogedrukgebied zorgt voor een verrukkelijk weekend met volop zon en het blijft droog. In de middag is het zacht, maar vannacht gaat het in het binnenland licht vriezen. Volgende week gaat de temperatuur verder omhoog!Vandaag kunnen we genieten van prachtig weer met volop zon en blijft het droog. Na een frisse start - met in het oosten vorst de grond - loopt de temperatuur op naar 9 graden op de Wadden en 14 graden in het zuiden van het land. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind.Vanavond en vannacht is het helder en koud. De temperatuur daalt naar 3 graden vlak aan zee en -3 graden in het binnenland. Er waait een zwakke zuidoostenwind.De zondag doet zijn naam eer aan! Het is dan ook zonovergoten met in de middag vanuit het westen ook plukjes met sluierbewolking. Het wordt 10 graden in het noorden en 14 graden in het zuiden van het land. Er waait een zwakke zuidoostenwind. Omdat er nauwelijks winst staat voelt het in de middag bijzonder aangenaam aan.De dagen erna zien er nog altijd fantastisch uit! Van maandag tot en met woensdag is er veel zon en blijft het droog. De temperatuur gaat verder omhoog naar een zeer zachte 12 tot 17 graden. En dat te bedenken dat we in de laatste week zitten van de meteorologische winter! In de tweede weekhelft komt er meer bewolking, maar blijft het wel droog. De temperatuur doet dan met 8 tot 13 graden een stap terug. De eerste nachten verlopen nog koud met in het binnenland lichte vorst. 


Momenteel


16
files

Totale lengte


34
kilometer

Temperatuur


3.9 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27