Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Het eind van het wisselvallige weer is voorlopig nog lang niet in zicht, al blijft het morgen overdag grotendeels droog. De dagen daarna verlopen grijs, nat en zacht. Vannacht zijn er brede opklaringen en blijft het vrijwel overal droog. Alleen in het uiterste noordoosten kan nog een enkel buitje vallen. Ook in de kustregio's is er wat bewolking aanwezig. Daar koelt het dan af naar rond het vriespunt. In het binnenland daalt de temperatuur naar -2 graden. De westenwind is zwak tot matig. Dinsdag start met vrij veel zonneschijn, maar vanuit het westen neemt de bewolking geleidelijk toe en wordt steeds dikker. Tegen het einde van de middag is de bewolking dik genoeg en gaat het in het westen licht regenen. De temperatuur komt uit rond 9 graden. De zuid- tot zuidwestenwind is zwak tot matig boven land en matig tot vrij krachtig aan zee.De dagen daarna blijft het wisselvallig met maar weinig ruimte voor de zon. Het wordt zachter met overdag maxima rond 14 graden en de nachten verlopen erg zacht met minima tussen 6 en 10 graden.

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27