Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

De komende dagen zijn met recht de donkere dagen voor kerst. Op dinsdag breekt de zon nog af en toe door maar de dagen daarna zijn grijs, regenachtig en zacht.Vanavond trekt de regen naar het noordoosten het land uit en klaart het breed op. Later op de avond en komende nacht ontstaat op veel plaatsen nevel, mist of lage bewolking. De minima lopen uiteen van 2 graden in het binnenland tot 5 graden aan de kust. De van west naar zuid draaiende wind is matig van sterkte.Morgen is het in de ochtend nog bewolkt en nevelig. In de loop van de dag komt vanuit het zuidoosten de zon wat vaker tevoorschijn. De zuidoostelijke wind is matig en wakkert in de middag aan de kust aan naar windkracht 5 tot 6.De dagen daarna is het overwegend grijs en wisselvallig weer. De middagtemperaturen komen uit op 7 tot 8 graden, in het weekend wordt het nog wat zachter. Een witte kerst lijkt dus ver weg.


Momenteel


19
files

Totale lengte


60
kilometer

Temperatuur


6.7 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27