Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

De (qua lengte) warmste fase van de zomer van 2022 is begonnen. Woensdag werd het op heel wat plaatsen al tropisch warm, de rest van de week worden in het grootste deel van het land temperaturen boven 30 graden verwacht. Vanwege de hitte is code geel van kracht. Vannacht blijft het helder. De temperatuur daalt naar een graad of 16. In het noorden koelt het nog af naar 13 graden en kan hier en daar wat grondmist ontstaan. In het zuiden en westen zijn overigens plekken waar de nacht zwoel verloopt met minima rond 18 graden. De wind is aan de kust en op het IJsselmeer matig uit het noordoosten, landinwaarts waait het nauwelijks.Donderdag schijnt de zon onafgebroken en in het midden en zuiden stijgt het kwik naar waarden tussen 30 en 32 graden. In het noordelijk kustgebied wordt het 27 graden. De wind waait zwak tot matig uit het oosten tot noordoosten. 's Middags gaat de wind aan zee weer uit het noord- tot noordoost waaien.De dagen daarna is het aanhoudend droog, zonnig en zeer warm zomerweer. In de meeste regio’s wordt het dagelijks meer dan 30 graden. In het weekend wordt het regionaal zelfs 34 tot 36 graden. Begin volgende week blijft het nog (zeer) warm maar zou er wel een regen- of onweersbui kunnen ontstaan.

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27