Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Net als gisteren laat ook vandaag de zon geen verstek gaan. Met name in het binnenland zijn er perioden met zon. Over het noordwesten trekken geregeld wolkenvelden en neemt vanavond de kans op regen toe. Zaterdagochtend start met enkele buien in vooral het noorden. Vanochtend trekken er enkele wolkenvelden over het land. Dat is met name in het noordwesten en westen het geval. Daar zou ook een spat regen kunnen vallen, elders blijft het droog. De wind draait van zuid tot zuidwest naar zuidwest en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard.Vanmiddag schijnt in het binnenland de zon. Het noordwesten verkeert dikwijls in de wolken waaruit soms wat lichte regen en motregen valt. De middagtemperaturen schommelen rond 17 graden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJssel- en Markermeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.Vanavond neemt de bewolking van het westen toe en in de loop van de avond gaat het in het noordwesten regenen. In de nacht naar zaterdag regent het ook in de rest van het land. De regen hangt samen met de passage van een koufront. De temperatuur zakt naar circa 10 graden. De wind draait in de nacht naar het westen en neemt in het binnenland af naar matig, aan zee waait een vrij krachtige wind.Zaterdag wisselen wolken en zon elkaar af. Verder vallen er ’s ochtends in het noordelijk deel van het land enkele buien, in de middag is dat voornamelijk in het oosten het geval. Later op de middag wordt het van het westen uit droog. De middagtemperatuur komt uit op zo’n 16 graden. De wind waait uit het  westen tot noordwesten en is matig, in het noordwestelijk en noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer aanvankelijk vrij krachtig.De dagen daarna blijft het overwegend droog weer met geregeld zonneschijn. De maximumtemperaturen schommelen rond 16 graden, maandag kan het 18 graden worden. Vanaf aanstaande donderdag voltrekt zich een overgang naar wisselvallig weer. 

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27