Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Vannacht is het vrijwel droog en regionaal wordt het mistig. Woensdag doemen weer buien op, plaatselijk met onweer en hagel. Op sommige plekken kan bovendien veel regen vallen in korte tijd. De rest van de week verloopt wisselvallig en met 14 graden vrij koel. Vannacht is het eerst licht tot half bewolkt. In de loop van de nacht neemt vanuit het zuidwesten de bewolking toe en zeer plaatselijk kan vervolgens een bui vallen. Op de meeste plaatsen verloopt de nacht echter droog. In het noorden/noordoosten blijft het lange tijd helder en daar kan het lokaal mistig worden. De minima lopen uiteen van 3 graden in het noordoosten tot 8 graden in het zuidwesten. De wind is zwak en komt uit zuidelijke richtingen.Woensdag lost de aanwezige mist halverwege de ochtend op. Verder trekken 's ochtends vanuit het zuidwesten en westen buien het land in. In de loop van de dag nemen de buien in aantal en intensiteit toe. Vooral in de oostelijke helft van het land is 's middags kans op stevige plensbuien, soms met onweer en hagel. Zeer lokaal kan een bui ook gepaard gaan met windstoten to ca. 70 km/u. In de loop van de middag wordt het in het westen droger en breekt de zon soms door. Het uiterste noordwesten en de Wadden houden het meest droog, met redelijk wat zon. Het wordt 13 tot 15 graden, bij een zwakke tot matige zuidwestenwind. Later op de dag wordt de wind matig en draait naar west tot noordwest.De dagen daarna blijft het wisselvallig en met 14 graden aan de koele kant voor de tijd van het jaar. Donderdag lijkt de meest droge dag te worden en wordt het even iets warmer. Vanaf vrijdag volgen weer meer buien en ook trekt de wind flink aan. Stabiel, droog en warm lenteweer zit er voorlopig nog niet in.

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27