Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Een hogedrukgebied boven het noordwesten van Europe blijft voor lange tijd invloed uitoefenen op het Nederlandse weer. Dit betekent dat er eigenlijk geen grote veranderingen te verwachten zijn in het huidige weerbeeld. Vandaag en morgen zal het noorden de meeste bewolking ervaren, terwijl het weekend zonnig zal zijn.Vanochtend is het overwegend bewolkt, met zonnige perioden in het zuidoosten. In de loop van de ochtend zal de zon ook op andere plaatsen vaker tevoorschijn komen, maar het noorden van het land blijft bewolkt. In het noordoosten wordt zelfs wat motregen gemeld. Tegen het einde van de ochtend zal de temperatuur in het midden van het land oplopen tot ongeveer 15 graden. De wind komt uit het noorden en is matig, langs de kust vrij krachtig.Vanmiddag zien we een tweedeling in het weerbeeld van Nederland. Het noorden van het land zal veel bewolking hebben, met af en toe wat zon. Elders zijn er zonnige perioden met enkele stapelwolken, en in het zuiden van het land is het zonnig. De temperatuur varieert sterk en ligt rond de 15 graden in het noorden van het land, 17 graden in het midden en nog 22 graden in het zuidoosten. In het Waddengebied is het met 13 graden behoorlijk fris. De wind blijft uit het noorden komen en is matig, langs de kust vrij krachtig.Vanavond blijft de zon nog even schijnen, maar in het noorden van het land is het aan de bewolkte kant. De nacht verloopt droog, met veel bewolking in het noorden en helder weer naar het zuiden toe. De temperatuur bdaalt naar ongeveer 7 graden. De wind komt uit het noorden en is matig, langs de kust matig tot vrij krachtig.Morgen zijn er perioden met zon en vormen zich ook enkele stapelwolken. In de middag kunnen we de meeste zonuren verwachten langs de westkust. Het blijft overal droog. De temperatuur stijgt in het binnenland naar rond de 20 graden, terwijl langs de kust de temperatuur enkele graden lager zal liggen. Dit heeft natuurlijk te maken met de aanhoudende noordenwind die matig is boven land en matig tot vrij krachtig langs de westkust.Het weekend zal overwegend zonnig en droog verlopen. Zaterdag wordt de warmste dag met temperaturen rond de 23 graden in de middag. In het zuidoosten kan het lokaal zelfs zomers warm worden. Op zondag zal de temperatuur iets lager zijn, met maxima tussen 18 en 22 graden. Ook in het weekend geldt dat de temperatuur langs de kust duidelijk lager zal zijn dan in het binnenland. Begin volgende week zullen er perioden met zon zijn en blijft het droog. De temperatuur komt uit tussen 18 en 24 graden in de middag.

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27