Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

We laten de koele periode achter ons. Vanmiddag loopt de temperatuur op naar circa 21 graden, woensdag zijn in het zuiden zomerse maxima van 24 tot 25 graden mogelijk. Bovendien maken de wolkenvelden plaats voor zonneschijn. Vanmiddag klaart het van het westen uit steeds meer op. In het oosten en noordoosten kan de bewolking nog lang blijven hangen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 19 graden in het noordwestelijk kustgebied tot 22 of 23 graden in het zuiden en zuidoosten. De noordwestenwind is zwak.Vanavond en de komende nacht zijn de meeste wolken verdwenen. Daardoor zou de gedeeltelijke maansverduistering goed zichtbaar moeten zijn. Alleen in het oosten en noordoosten is meer bewolking aanwezig. In de nacht kan met name in het midden en zuiden van het land mist ontstaan. De minima lopen uiteen van 14 graden vlak aan zee tot 9 graden in het midden van het land. De wind is zwak en veranderlijk.Morgen zijn er perioden met zon en in het zuiden blijft het droog. In het noorden is de atmosfeer echter enigszins onstabiel. Daardoor is een enkele bui mogelijk. De maxima schommelen tussen 21 graden aan de kust en 24 tot lokaal 25 graden in het zuiden. De wind is zwak en veranderlijk, maar in de middag in de kustgebieden kans op wind van zee.De dagen daarna is het vrij warm. De temperatuur komt aanvankelijk op zo’n 23 graden uit: in het weekeinde en daarna zijn zomerse maxima van 25 graden en hoger mogelijk. Het weerbeeld kenmerkt zich door nu en dan zon. Er komen echter ook buien tot ontwikkeling. Op de korte termijn is dat vooral donderdag en zaterdag het geval. 


Momenteel


28
files

Totale lengte


89
kilometer

Temperatuur


17.6 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27