Files Nu Weer Blog Kentekencheck Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Vanavond regent het stevig door. Vannacht wordt het vanuit het westen droger. Morgenmiddag gaat het opnieuw regenen, later volgen buien en wordt het tegen en in de avond zeer onstuimig met kans op zware windstoten en enige tijd kans op westerstorm aan de kust. Vanavond is het bewolkt en regent het in het hele lans stevig door. Later vanavond wordt het in het zuidwesten droger. Er waait een stevige zuiden- tot zuidwestenwind, die boven land matig tot vrij krachtig is. In de kustgebieden waait een krachtige en af en toe een harde wind, kracht 6 tot 7. Vannacht wordt het van het westen uit geleidelijk droger en trekt de regen naar Duitsland weg. Rond middernacht ligt de temperatuur rond 7-8 graden om in de loop van de nacht op te lopen naar 9-10 graden. De wind neemt in de loop van de nacht sterk in kracht af en gaat wat meer vanuit een zuidelijke richting waaien. Donderdag is het in de ochtend grotendeels bewolkt en in eerste instantie blijft het vrijwel overal droog. Eind van de ochtend trekken vanuit het zuidwesten enkele buien het land in en daarachter volgt nog meer regen waar het hele land mee te maken krijgt. Later in de middag en avond volgen dan nog wat stevigere buien met kans op onweer. Het kan stevig doorplenzen. De temperatuur ligt rond de 12 graden. De wind houdt zich in de ochtenduren nog gedeisd maar gaat in de middag al flink toenemen met boven land een matige tot vrij krachtige wind en aan zee een krachtige tot harde zuidelijke wind. In de avond wordt het pas echt onstuimig. Aan zee komt een harde tot stormachtige wind te staan en mogelijk komt het enige tijd tot een westerstorm. Verder moet in het hele land rekening gehouden worden met zware tot zeer zware windstoten. Boven land windstoten van 75-85 km/uur. Aan de kust kunnen windstoten voorkomen van meer dan 100 km/uur ! Pas in de nacht naar vrijdag wordt het geleidelijk wat rustiger.Vrijdag en in het weekend blijft het rustiger en droger al vallen er nog wel een paar buien mogelijk met korrelhagel maar de zon laat zich ook geregeld zien. Het wordt wel minder zacht met overdag een graad of 8. Ook de nachten worden kouder. De minimumtemperatuur komt dicht bij het vriespunt te liggen en er is kans op vorst aan de grond. 

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27