Files Nu Flitsers Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Het is vandaag nog vrij zacht in ons land. In het zuiden wordt het vanmiddag lokaal nog 17 graden. Vanaf vrijdag koelt het echter duidelijk af. Op zondag en maandag komt het kwik vrijwel nergens boven 10 graden uit. De komst van de koude lucht gaat vrijdag gepaard met regen. Vanochtend is het overwegend zwaar bewolkt en plaatselijk valt er soms wat lichte regen of motregen. De kans daarop is het grootst in het noorden en oosten. Tijdens de afgelopen 24 uur viel er in het noordoosten circa 4 mm. De wind waait uit het noordwesten en is langs de kust en op het IJsselmeer aanvankelijk nog krachtig en bij de Wadden hard, windkracht 7.Vanmiddag verandert er niet veel. Het blijft meest bewolkt weer met vooral in het noorden en oosten wat lichte (mot)regen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 14 graden in het noordoosten tot lokaal 17 graden in het zuiden. De noordwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.Vanavond en de komende nacht is het bewolkt met soms wat lichte regen of motregen. De temperatuur zakt naar 11 of 12 graden. De wind draait naar het westen en is matig, aan zee vrij krachtig en in het Waddengebied soms krachtig, windkracht 6.Morgen drukken wolkenvelden opnieuw een stempel op het weerbeeld. Vooral in het noorden is wat lichte regen of motregen mogelijk. De maximumtemperatuur komt op 14 graden uit. De westenwind is matig, aan de kust vrij krachtig.De dagen daarna voltrekt zich een overgang naar vrij koud weer. Op vrijdag wordt het nog zo’n 11 graden: op zondag en maandag houden de thermometers het bij 7 tot 8 graden voor gezien. Verder zijn vooral op vrijdag en na het weekeinde de neerslagkansen tamelijk groot.


Momenteel


16
files

Totale lengte


34
kilometer

Temperatuur


14.7 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27