Files Nu Weer Blog Over ons Korting op brandstof

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

De paaseieren moeten vroeg in de ochtend gevonden worden want 's middags wordt het warm en smelten ze. Paasmaandag is de warmste dag van de week, de dagen daarna wordt het geleidelijk wat minder warm en uiteindelijk ook weer wisselvallig. Vannacht is er ook geen wolkje aan de lucht. De temperatuur daalt naar 5 graden in het noordoosten en 11 graden in Zeeland. Er staat een matige oostenwind.Paasmaandag is het opnieuw zonnig, maar drijft er wat dunne sluierbewolking over. De zon heeft geen enkele moeite om daar doorheen te schijnen. Het wordt zelfs iets warmer met in het binnenland temperaturen rond een zomerse 25 graden. Alleen op de Wadden blijft de temperatuur achter maar ook daar is het met 20 graden aangenaam weer.  Het waait stevig,  de oostenwind is matig tot vrij krachtig.De dagen erna gaat het weer geleidelijk veranderen. Dinsdag drijft er wat meer bewolking binnen maar wordt het nog wel een graad of 22. Woensdag verschijnen de eerste buien maar loopt het kwik toch nog op tot rond of net niet boven de 20 graden. Daarna draait de wind en komt uit het zuidwesten en dat betekent wisselvalliger en wat frisser weer. Het is nog ver weg, maar op Koningsdag wordt het 13 tot 16 graden en is een poncho of paraplu geen overbodige luxe. 


Momenteel


16
files

Totale lengte


34
kilometer

Temperatuur


6.5 °
graden

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27