Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Vannacht is het op een enkele winterse bui na droog en komen brede opklaringen voor. Doordat de temperatuur richting het vriespunt daalt is de kans op gladheid door bevriezing van natte weggedeelten vrij groot.Vannacht blijft het op een enkele winterse bui na droog en komen er brede opklaringen voor. De temperatuur zakt naar waarden rond het vriespunt. Door bevriezing van natte weggedeeltes of door sneeuwresten in het zuiden van het land kan het glad worden. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is zwak tot matig, aan de kust en op het IJsselmeer waait eerst nog een (vrij)krachtige wind.Vrijdag begint met wat zon. In de loop van de dag neemt de bewolking toe en later in de middag begint het in het zuidwesten van het land te regenen. Vrijdagavond regent het ook elders en in het binnenland is korte tijd natte sneeuw niet uitgesloten. De temperatuur komt uit op 7 graden. De wind gaat uit het zuiden waaien en trekt aan tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer tot krachtig of hard, windkracht 6 tot 7.In het weekeinde krijgt de meteorologische winter een zacht einde. Zaterdag wordt het maar liefst 12 graden. Verder wordt het een wisselvallig weekend met veel wind.  Maandag en dinsdag ziet het er iets droger uit en schommelt de temperatuur rond normaal. Van lenteweer is voorlopig geen sprake. Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27