Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

De laatste dagen van september zijn aangebroken en we ervaren een vrij warm en wisselend weertype. Vandaag neemt de bewolking toe, morgen valt er wat regen, en zaterdag daarentegen wordt weer een droge dag met zonnige perioden.Vanochtend is er in het binnenland eerst veel zon, maar geleidelijk aan zien we vanuit het westen de bewolking toenemen. Tussendoor kan de zon zich echter ook nog laten zien. Het blijft de hele ochtend droog, en aan het eind van de ochtend is de temperatuur in het midden van het land gestegen naar 19 graden. Er staat een matige wind, en aan zee is deze matig tot vrij krachtig, uit het zuidwesten.Vanmiddag is het aangenaam weer met wolkenvelden en af en toe zon. In het zuidoosten en oosten zijn er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog. De temperatuur varieert van 19 graden in het noordwesten tot 20 graden in het midden van het land en 22 graden in Limburg. De zuidwestenwind waait matig, en aan zee is deze matig tot af en toe vrij krachtig.Vanavond en vannacht zijn er wolkenvelden, met tussendoor vooral in het zuidoosten ook opklaringen. In de loop van de nacht wordt de bewolking in het noordwesten dikker, en daar gaat het later af en toe regenen. De nacht verloopt zacht, met een temperatuur die niet veel lager zal zijn dan ongeveer 14 graden, terwijl het normaal gesproken rond de 10 graden is. De wind waait zwak tot matig, en aan zee matig tot vrij krachtig, en komt uit het zuiden.Morgen is het bewolkt, en gedurende de dag trekt een zone met af en toe regen van noordwest naar zuidoost over het land. Voordat de regen het zuidoosten bereikt, blijft het daar nog droog. In de tweede helft van de middag breekt in het noordwesten de zon door, en wordt het weer droog. Het blijft vrij warm, met een middagtemperatuur van 17 graden in het noordwesten, 20 graden in het midden van het land, en 22 graden in Limburg. Er staat een matige wind uit het zuidwesten. Nadat de regenzone is gepasseerd, draait de wind van zuidwest naar noordwest.Wat betreft het weer voor de komende dagen, blijft het zaterdag droog met zonnige perioden. Op zondag zien we een tweedeling, met in het noorden overwegend bewolkt weer en af en toe regen, terwijl het zuiden geniet van mooi weer met flinke zonnige perioden. Op zaterdag wordt het ongeveer 20 graden, en op zondag varieert de temperatuur van 18 graden in het noorden tot 23 graden in het zuidoosten. Begin volgende week zien we een licht wisselvallig weerbeeld, met geregeld zon en soms wat regen of een bui. Op dinsdag staat er een stevige westenwind.

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27