Files Nu Weer Blog Over ons

WEER

Actueel weerbericht

Deze informatie is afkomstig van Buienradar.nl

Restanten van zwakke storingen veroorzaken vooral vanochtend nog plaatselijk wat lichte regen of motregen. Verder komt hier en daar (dichte) mist voor. Vanmiddag komt regionaal de zon er iets meer aan te pas. De komende dagen dringt tamelijk koude lucht tot Nederland door. Vanochtend valt er aanvankelijk nog hier en daar enige lichte (mot)regen. Verder komt plaatselijk mist of dichte (verkeershinderlijke) mist voor. De wind gaat uit het noordoosten waaien en is zwak tot matig van sterkte.Vanmiddag is het in het oosten bewolkt. In de rest van het land laat de zon zich zo nu en dan zien. De neerslagkansen zijn, op een enkel buitje in de kuststreken na, klein. De maximumtemperaturen schommelen tussen een kille 5 graden in het bewolkte oosten en 10 graden in het noordwesten. De noordoostenwind is zwak tot matig.Vanavond en de komende nacht kan er opnieuw plaatselijk mist ontstaan. In de nacht is dat met name in het westen het geval. Verder valt er in het zuidoosten nu en dan lichte (mot)regen. De temperatuur zakt in het zuiden naar 4 graden. In het noorden koelt af naar waarden rond het vriespunt. De wind is zwak.Donderdag start met bewolking en in het westen plaatselijk mist. In het noordelijk kustgebied zwerft een enkele bui rond. Tegen en tijdens de middag verdwijnt de mist en komt in het westen en noorden de zon nu en dan tevoorschijn. In het oosten blijft het bewolkt, maar de neerslagkansen zijn klein. De temperatuur komt uit op zo’n 6 graden en er waait een matige noordoostenwind.De dagen daarna wordt met een noordoostenwind koude lucht aangevoerd. De middagtemperaturen blijven steken op waarden rond 3 graden, in de nacht en ochtend koelt het af tot iets onder nul. Verder is het overwegend meest bewolkt weer, maar de neerslagkansen zijn klein. 

Neerslag in Nederland door Buienradar:

Filemeldingen

Files in    Amsterdam   
Files in    Rotterdam   
Files in    Utrecht   
Files in    Den Haag   
Files in    Eindhoven   

Op Filesnu.nl vind je altijd actuele verkeersinformatie voor heel Nederland! Ben jij benieuwd waar op dit moment de files nu staan? Of wil jij weten of er op jouw route zijn?

Bekijk het op de kaart van Filesnu.nl of bekijk deze filemeldingen. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Bekijk de files op onderstaande snelwegen:

  A1       A2       A4  
  A13       A20       A27